TILITOIMISTO BUWO OY

TILITOIMISTO BUWO OY

Tilitoimisto BuWo Oy sai alkunsa loppuvuodesta 2011.

Olemme asiantunteva ja uudistuva tilitoimisto, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaalleen alansa ylivoimaisesti parasta asiakaspalvelua. Tuomme asiakkaillemme mielenrauhaa – kumppaninamme voit keskittyä huoletta omaan ydinbisnekseesi.

Palvelut

Yhteistyökumppani
Toimimme yhteistyökumppanina niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Luottamukselliset palvelumme perustuvat nykypäivän ammattitaitoon ja ajan tasalla olevaan lainsäädännön muutosten seurantaan – pidämme myös asiakkaamme muutoksista tietoisina.
Kirjanpito
Perinteisten kirjanpidon, tilinpäätösten, laskentapalvelujen, palkanlaskennan ja veroilmoitusten lisäksi suoritamme yhtiöiden perustamisia, yritysmuotojen muutoksia ja kaiken kattavaa yritystäsi tukevaa neuvontaa. Pyrimme auttamaan kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä. Täysivaltainen palvelumme antaa yrityksesi keskittyä olennaiseen – menestyksen luomiseen.
Räätälöinti
Räätälöimme palvelumme asiakaskohtaisesti. Yhteistyössä luomme kokonaisratkaisun, joka soveltuu parhaiten juuri Teidän taloushallintonne ja kirjanpitonne tarpeisiin. Tarjoamme kattavat taloushallinnon palvelut niin uusille yrittäjille kuin yritysmaailman vanhoille konkareillekin.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus.